0731 838 977 office@dentalgarant.ro Program: 08:00-20:00  Solicita o programare

Despre noi

Clinica Dental Garant este locul unde te imprieteniesti cu medicul dentist.
Specialisti in toate domeniile stomatologiei, venim in intampinarea dorintelor dumneavoastra si ne folosim toate cunostintele pentru a va oferi un standard inalt de calitate . Ne dedicam in totalitate pacientilor nostri pentru a restaura si imbunatati frumusetea naturala a zambetului dvs., folosind proceduri eficiente si minim invazive.
Corectitudinea tratamentelor este principala noastra preocupare.
Va punem la dispozitie o gama completa de proceduri dentare care include terapie odontologica, tratamente protetice, chirurgie –implantologie, endodontie, ortodontie, estetica dentara.

Dezvoltarea profesională continuă.

În calitate de profesioniști în domeniul sănătății dentare, dorim să aveți încredere în faptul că suntem o echipă de medici bine pregătiți și calificați.

Inainte si dupa tratament la DENTAL GARANT

Participăm la cursuri si congrese dentare pentru a fi informați cu privire la cele mai avansate tehnici, la cele mai recente produse și la cele mai noi echipamente pe care o clinica stomatologica moderna le poate utiliza pentru a oferi îngrijiri dentare de ultimă generatie.
Angajament pt siguranta dvs

La Dental Garant sănătatea și siguranța dvs. sunt de cea mai mare importanță pentru noi. Din acest motiv, controlul infecției este esențial. Pentru a ne proteja pacienții și noi înșine, menținem standardele stricte de sterilizare și de prevenire a contaminării încrucișate.
Principiul Dental Garant: tratamente predictibile si stabile in timp, estetica si functionalitate.

Cunostintele medicale ale echipei, protocoalele de sterilizare, respectarea princiipilor de stomatologie minim invaziva si tratament fara durere, protectia si confidentialitatea datelor, planurile financiare adaptate nevoilor si posibilitatilor dvs – toate acestea au menirea de a stabili un climat de incredere si confort.